Nostalgische ijskar

Kleine ijskar

Met zijn compacte afmetingen (zie bovenstaande foto) is onze nostalgische ijskar de verrassing op verjaardagen, huwelijksfeesten, communies, bedrijfsfeestjes, opendeurdagen, schoolfeesten, tuinfeesten en familiefeesten. De kar beschikt over 5 ijsbakken die gevuld worden met een variabele hoeveelheid ijs van minimaal 3 liter tot maximaal 8 liter. Wij komen de kar op jouw locatie leveren en ook terug ophalen na de festiviteit. Het is aangeraden om de kar te laten leveren zo dicht mogelijk bij het tijdstip van consumptie. Heb je bijvoorbeeld een trouwfeest waar het dessert start om 22:00, laat dan de kar leveren om 21:45. Het ijs wordt dagvers voor jou afgedraaid. De kar bevat vrieselementen waardoor het ijs goed schepbaar blijft tot 3 uur na levering. Je mag het ijs zelf uitscheppen op hoorntjes of in bakjes.

De totale prijs van de kar kan je zelf bepalen door onderstaande rubrieken op te tellen:

De huurprijs van de kar is een vast bedrag van 70,00€.

Het ijs wordt verrekend aan 10,00€ per liter. Je kan kiezen uit volgende afnamehoeveelheden:

Supplementen:

Transport vanaf Astridlaan 198, 3900 Pelt (brengen en terug ophalen van de kar):

Bediening: 30,00€ per persoon, per uur. De tijd start bij vertrek in Astridlaan 198, 3900 Pelt en stopt bij
terugkomst op deze locatie. De meeste klanten scheppen het ijs echter zelf uit. Er is altijd wel een
nichtje of neefje in de familie die deze taak op zich wil nemen.

Alle prijzen zijn inclusief 6% BTW. Wij aanvaarden enkel contante betaling bij levering of vooruitbetaling in ons verkooppunt te Bree, Hoogstraat 12.

Met behulp van onderstaand formulier kan je een reservatieaanvraag indienen. Wij informeren je dan over de beschikbaarheid en de totaalprijs.