Afhaalpunten

Een overzicht van al onze afhaalpunten

Laden van kaart...

Afhaalpunten

Bree Centrum

Hoogstraat 12 • 3960 Bree

bree@potter.be
+32 89 46 33 26

Bekijk op Google Maps

Openingsuren

Dagelijks open van 09:00 tot uiterlijk 23:00. Maandag gesloten.

Extra info

Waar het allemaal begonnen is.

De Potter in het centrum van Bree is de allereerste en meest iconische winkel in ons netwerk. Hij is gevestigd in een gebouw in neogotische stijl uit eind 19de eeuw, vlak tegenover de kerk in Bree.

Een handijsje kopen.

In het ijsseizoen draaien we tot 16 dagverse ijssoorten. Rond de kerk zijn er diverse zitbanken om lekker van je ijsje te genieten. Via het kleine straatje, links van ons gebouw, kom je in de hof van de deken. Ook daar is het aangenaam vertoeven om van je ijsje te genieten.

Maar ook lekker tafelen.

Naast de scheptoog met afhaalijs vind je onze brasserie, met 60 zitplaatsen. Wees welkom in het mooiste en meest gezellige interieur van Bree en omstreken. Tussen 9:00 en 11:00 serveren we dagelijks ontbijt, 's middags lunch, in de namiddag koffie en desserts en 's avonds diner. Onze keuken is doorlopend open van 9:00 tot 21:00.

Meer info
Bree Toleik

Toleikstraat 11/A • 3960 Bree

toleik@potter.be
+32 89 33 00 00

Bekijk op Google Maps

Openingsuren

7/7 van 9:00 tot 21:00

Extra info

Onze flagshipstore

Welkom in onze meest recente en modernste winkel. Het beste gebundeld uit meer dan 90 jaar Pottergeschiedenis. Aan de voorzijde van de winkel bevindt zich een gezellig terras waar je rustig van je ijsje kan genieten. Er is voldoende ruimte om je auto te parkeren. Ook voor de fietsers is er een aparte stalling voorzien.

Uniek aanbod vers schepijs

In het ijsseizoen draaien we dagelijks tot 36 verschillende ijssmaken. Er lijkt geen einde te komen aan lengte van onze ijsvitrine. Dit is écht het mekka voor de ijsliefhebber in Limburg. 

Nu ook chocolade

Naast ijs verkopen we in deze winkel ook chocolade en geschenken. Kom zeker eens langs en maak kennis met onze huisgemaakte chocoladecreaties én de overheerlijke pralines van chocolatier Frank Visser!

Meer info
Genk

Klokstraat 15 • 3600 Genk

genk@potter.be
+32 89 35 65 26

Bekijk op Google Maps

Openingsuren

7/7 open van 12:00 tot minimaal 21:00.

Extra info

Een vaste waarde

Al meer dan 10 jaar is deze winkel een vaste stopplaats voor de vele shoppers in het centrum van Genk. Neem plaats op een van de zovele bankjes op het gezellige markplein en geniet van je ijsje.

Multiculturele hoofdstad

In Genk zijn zo'n 85 nationaliteiten te vinden. Sfeer en gezelligheid zijn dé troeven van deze multiculturele hoofdstad.

Extra veel fruitsmaken

In het ijsseizoen draaien we dagelijks tot 24 verschillende ijssmaken. De fruitsmaken zijn hier erg geliefd. We draaien er daarom extra veel ...

Meer info
Neerpelt

Marktplein 17 • 3910 Neerpelt

neerpelt@potter.be
+32 11 61 28 84

Bekijk op Google Maps

Openingsuren

7/7 open van 13:00 tot minimaal 21:00.

Extra info

Gezelligheid troef

Voor de winkel bevinden zich grote zitbaken die al snel worden ingenomen door ijslikkende mensen. De gezellige terrasjes aan de overzijde scheppen hier een unieke sfeer!

Veel meer dan alleen schepijs

In het ijsseizoen draaien we dagelijks tot 24 verschillende ijssmaken. Deze winkel is echter ook bekend voor zijn uitgebreid assortiment aan ijsdessertjes. Denk hierbij aan diverse kleine ijsgebakjes, macarons gevuld met ijsmousse, mini ijslollies, frisco's en nog zoveel meer.

Meer info

Word ook afhaalpunt van De Potter en breng zo extra klanten naar je winkel!

Meer info